Marketinške usluge Sarajevo
Profis Live ima cilj odgovoriti vašim potrebama kad je riječ o planiranju, organizaciji i realizaciji svih oblika promocija i marketing konzaltinga.

Od samog početka naš tim je s vama; zajedno pripremamo vaš projekt, od izrade kreativnih i komunikacijskih rješenja do realizacije. Tu smo za vas da osmislimo i realiziramo produkciju svih vrsta manifestacija, prvenstveno kongresa, seminara, korporacijskih obilježavanja i proslava, kao i BTL promocija brandova. Rado stojimo na raspolaganju za upravljanje društvenim mrežama vaše organizacije. Naši zaposlenici s desetogodišnjim iskustvom rada u oblasti event marketinga i menadžmenta, ali i vanjski suradnici i provjereni dobavljači – kreativne su, fleksibilne i odgovorne osobe, koje uživaju u svojim poslovima te osiguravaju uslugu posvećenosti klijentima.

 

Event Marketing & Management

Profesionalna organizacija događaja i manifestacija orijentirana prema potrebama klijenta. Kongresi, seminari, konferencije, zabavne manifestacije, festivali, korporativne proslave, sastanci većih omjera, press-konferencije, moderacija evenata, usluge vrhunskog cateringa, multimedijalna podrška itd.

BTL Service

Kad masovna medijska kampanja nije adekvatna ili dovoljna, putem ciljano osmišljenih promotivnih aktivacija, plasiramo vaš brand direktno među vaše kupce. Iskustvo u upravljanju/koordiniranju velikih projekata, promotivne aktivnosti unapređenja prodaje, guerrilla promocije brendova itd.


 

Party Service

Bilo da ste velika korporacija ili pojedinac, ako imate razlog za proslavu, Profis Live nudi vam idealno rješenje – zabavu na vašoj lokaciji ili lokaciji po našoj ponudi (privatne luksuzne vikendice, razni ugostiteljski objekti, postavljanje party šatora itd.). Garantiramo ugodnu atmosferu, profesionalnu uslugu, ukusnu hranu, live muzičke nastupe, uz naš party service. Vaše je da se opustite i uživate u svojoj zabavi, mi se brinemo o tome da sve ide po planu i tu smo da reagiramo ako odlučite povećati budžet za rođendansku proslavu.

Social Network Management

Marketing je nastao iz potrebe da odabirom različitih kanala komuniciranja dopremo do naših ciljnih grupa kupaca sa željenom porukom. Danas smo u stanju svakodnevno i direktno komunicirati s njima. O tome koliko je to bitno citirat ćemo spisateljicu Danielle Sacks: “Internet je promijenio kontroliranu, jednostranu poruku u dijalog u realnom vremenu s milijunima ljudi.” Tu smo za kreiranje i administraciju vaših društvenih mreža, zajedno s vama izrađujemo kreativne sadržaje, a stojimo na raspolaganju i za druge povezane usluge.


Print, Audio, Video and Digital Production

Produkcija svih printanih, A/V i digitalnih formata, postprodukcija, prijevod i titlovanje/montaža, izrada story boarda, snimanje tv-spotova, audio i videoobrada, web-banneri, izrada android i web-aplikacija. Izrada svih kreativnih rješenja za potrebe vaših komunikacijskih aktivnosti.

PR Service

Kontrolirajte svaki svoj potez, usmjereni i spontani, jer sve što činite stvara u okolini mišljenje o vama! Podrška u koordinaciji i upravljanju komunikacijskim kanalima, interna i eksterna komunikacija, kreiranje komunikacijskih strategija i kampanja, upravljanje PR-projektima, analize interne i eksterne komunikacije, press clipping.