Profis-LIVE

Profis Live ima cilj da odgovori vašim potrebama kada je riječ o planiranju, organizaciji i realizaciji svih oblika promocija i marketing konsaltinga. Od samog početka naš tim je sa vama; zajedno pripremamo vaš projekat, od izrade kreativnih i komunikacijskih rješenja do realizacije.

Tu smo za vas da osmislimo i realizujemo produkciju svih vrsta manifestacija, prvenstveno kongresa, seminara, korporacijskih obilježavanja i proslava, kao i BTL promocija brendova. Rado stojimo na raspolaganju za upravljanje društvenim mrežama vaše organizacije. Naši zaposlenici sa desetogodišnjim iskustvom rada u oblasti event marketinga i menadžmenta, ali i spoljni saradnici i provjereni dobavljači – kreativne su, fleksibilne i odgovorne osobe, koje uživaju u svojim poslovima te obezbjeđuju uslugu posvećenosti klijentima.

Event Marketing & Management

Profesionalna organizacija događaja i manifestacija orijentisana prema potrebama klijenta.

Kongresi, seminari, konferencije, zabavne manifestacije, festivali, korporativne proslave, veći sastanci, pres-konferencije, moderacija evenata, usluge vrhunskog cateringa, multimedijalna podrška itd.

BTL Service

Kada masovna medijska kampanja nije adekvatna ili dovoljna, putem ciljano osmišljenih promotivnih aktivacija, plasiramo vaš brend direktno među vaše kupce.

Mogućnost pokrivanja kompletne Bosne i Hercegovine, iskustvo u upravljanju/koordiniranju velikih projekata, promotivne aktivnosti unapređenja prodaje, guerrilla promocije brendova, direktna pošta itd.

Party Service

Bilo da ste velika korporacija ili pojedinac, ako imate razlog za proslavu, Profis Live nudi vam idealno rješenje – zabavu na vašoj lokaciji ili lokaciji po našoj ponudi (privatne luksuzne vikendice, razni ugostiteljski objekti, postavljanje party šatora itd.).

Garantujemo prijatnu atmosferu, profesionalnu uslugu, ukusnu hranu, live muzičke nastupe, uz naš party service. Vaše je da se opustite i uživate u svojoj zabavi, mi se brinemo o tome da sve ide po planu i tu smo da reagujemo ako odlučite da povećate budžet za rođendansku proslavu.

Creative Solutions

Mogućnost izrade i podešavanja svih kreativnih rješenja za potrebe vaših komunikacijskih aktivnosti, uz široku mrežu iskusnih i školovanih dizajnera.

Print, Audio, Video and Digital Production

Produkcija svih štampanih, A/V i digitalnih formata, postprodukcija, prijevod i titlovanje/montaža, izrada story boarda, snimanje tv-spotova, audio i videoobrada, web-banneri, izrada android i web-aplikacija…

PR Service

Kontrolišite svaki svoj potez, usmjereni i spontani, jer sve što činite stvara u okolini mišljenje o vama!

Podrška u koordinaciji i upravljanju komunikacijskim kanalima, interna i eksterna komunikacija, kreiranje komunikacijskih strategija i kampanja, upravljanje PR-projektima, analize interne i eksterne komunikacije, press clipping.

Social Network Management

Marketing je nastao iz potrebe da izborom različitih kanala komuniciranja dopremo do naših ciljnih grupa kupaca sa željenom porukom. Danas smo u stanju da svakodnevno i direktno komuniciramo s njima. O tome koliko je to važno citiraćemo spisateljku Danielle Sacks: “Internet je promijenio kontrolisanu, jednostranu poruku u dijalog u realnom vremenu sa milionima ljudi.” Mi ćemo vam pomoći da planirano, osmišljeno i odgovorno komunicirate.

Tu smo za kreiranje i administraciju vaših društvenih mreža, zajedno s vama izrađujemo kreativne sadržaje, a stojimo na raspolaganju i za upravljanje aplikacijama, bazama i povezanim uslugama.