onama-heder

O nama

Agencija za prevođenje Profis osnovana je 2006. godine u Sarajevu. Ova agencija vrši stručne prijevode za više od deset jezičkih kombinacija, a imamo tendenciju da, u kooperacijama s evropskim partnerima, i proširimo svoju ponudu.

U saradnji s visokoobrazovanim prevodiocima i prevoditeljicama iz cijele Bosne i Hercegovine i sudskim tumačima u našoj agenciji, po iznimno povoljnim uvjetima osiguravamo profesionalne usluge prijevoda, lektoriranja i web-administracije. Za prijevode garantiramo profesionalan kvalitet, dogovoreni rok te čuvanje poslovne tajne. Svojim klijentima uvijek stojimo na raspolaganju i rado ih savjetujemo kad je riječ o organizaciji bilo kojeg vida dešavanja za koji je potreban prevodilac ili više njih. Također, rado ćemo im izaći u susret za lektoriranje svih materijala koje nam dostave, po još povoljnijim cijenama.

Agencija za prevođenje Profis Sarajevo stekla je od 2006. godine puno povjerenje mnogih kompanija, udruženja, vladinih i međunarodnih organizacija u Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatskoj, Turskoj, Švedskoj, Njemačkoj, Austriji, Srbiji i Sloveniji. Ono što se pokazuje sve bitnijim za naše klijente i što također predstavlja oličenje našeg profesionalnog djelovanja jeste to da smo već od samog početka prepoznali da su integrirane usluge prevođenja, lektoriranja, planiranja i izrade web-stranica i promotivnih materijala veoma značajne za naše klijente. Stoga smo, kako bismo svojim klijentima ponudili sve usluge na jednom mjestu, ostvarili saradnju s odgovarajućim firmama.

Dok prevodimo, lektoriramo i izvorne tekstove koje nam klijenti dostavljaju, preporučujemo vrstu internetske prezentacije koja bi bila u skladu s profilom kompanije, radimo na njenoj izradi i direktno unosimo tekstove u vašu internetsku prezentaciju. Također, brzo i efikasno pripremamo i štampamo promotivne materijale, na dosadašnje zadovoljstvo svih klijenata.

Mi štedimo vaše vrijeme i novac jer smo upoznati s vašim aktivnostima.

Profis tim


Tihana Puzic

Büro faaliyetlerimizin devamlı geliştirilmesine odaklı olan

Büro faaliyetlerimizin devamlı geliştirilmesine odaklı olan, müşteri ve çalışanlarının nabzını devamlı dinleyen kurucudur Almanca ve İngilizce Yeminli Tercümandır. 

 

Dario Jakovljević

Müdür

Herkese örnek olan, her zaman güleryüzlü ve görevlerine odaklı, kalite sağlamanın ilk ve son noktası olan Müdürümüz. İngilizce Yeminli Tercümandır.

 

Nejira Cardaklija

Proje Yöneticisi ve Almanca Yeminli Tercümanı

Proje Yöneticisi ve Almanca Yeminli Tercümanı (yazılı ve sözlü tercüme) – Her günkü çalışmalarında inanılmaz enerjiye sahip Almanca yüksek lisans mezunu.

 

Amar Kešo

Proje Yöneticisi

Michelle Grujic

Almanca ve İngilizce Tercümandır

Almanca ve İngilizce Tercümandır. En zahmetli teknik çeviriler bile Michelle’in uzman dikkati altında uzman terminoloji içeren, kolay okunan metinler haline gelir.