Agencija za prevođenje Profis osnovana je 2006. godine u Sarajevu. Ova agencija vrši stručne prijevode za više od deset jezičkih kombinacija, a imamo tendenciju da, u kooperacijama s evropskim partnerima, i proširimo svoju ponudu.

U saradnji s visokoobrazovanim prevodiocima i prevoditeljicama iz cijele Bosne i Hercegovine i sudskim tumačima u našoj agenciji, po iznimno povoljnim uvjetima osiguravamo profesionalne usluge prijevoda, lektoriranja i web-administracije. Za prijevode garantiramo profesionalan kvalitet, dogovoreni rok te čuvanje poslovne tajne. Svojim klijentima uvijek stojimo na raspolaganju i rado ih savjetujemo kad je riječ o organizaciji bilo kojeg vida dešavanja za koji je potreban prevodilac ili više njih. Također, rado ćemo im izaći u susret za lektoriranje svih materijala koje nam dostave, po još povoljnijim cijenama.

Agencija za prevođenje Profis Sarajevo stekla je od 2006. godine puno povjerenje mnogih kompanija, udruženja, vladinih i međunarodnih organizacija u Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatskoj, Turskoj, Švedskoj, Njemačkoj, Austriji, Srbiji i Sloveniji. Ono što se pokazuje sve bitnijim za naše klijente i što također predstavlja oličenje našeg profesionalnog djelovanja jeste to da smo već od samog početka prepoznali da su integrirane usluge prevođenja, lektoriranja, planiranja i izrade web-stranica i promotivnih materijala veoma značajne za naše klijente. Stoga smo, kako bismo svojim klijentima ponudili sve usluge na jednom mjestu, ostvarili saradnju s odgovarajućim firmama.

Dok prevodimo, lektoriramo i izvorne tekstove koje nam klijenti dostavljaju, preporučujemo vrstu internetske prezentacije koja bi bila u skladu s profilom kompanije, radimo na njenoj izradi i direktno unosimo tekstove u vašu internetsku prezentaciju. Također, brzo i efikasno pripremamo i štampamo promotivne materijale, na dosadašnje zadovoljstvo svih klijenata.

Mi štedimo vaše vrijeme i novac jer smo upoznati s vašim aktivnostima.

Prevoditeljski kodeks

Svaki saradnik/-ica agencije Profis se obavezuje na poštivanje prevoditeljskog kodeksa. Ovo znači da se sve informacije do kojih se dođe putem prevođenja tretiraju  krajnje povjerljivo. Tekstove nezakonitih sadržaja ne uzimamo u obradu.


Upiti

Molimo vas da za upit o našoj cjenovnoj ponudi popunite on-line formular ili nas kontaktirajte direktno. Na sve upite odgovaramo u roku od 24h.