Certificirani prijevodi – jedini na bosanskohercegovačkom tržištu

Profis je vodeća profesionalna agencija za prevođenje u Bosni i Hercegovini, prva koja je prepoznala važnost uvođenja integriranog certificiranog poslovanja. Auditori certifikacijske kuće Bureau Veritas su u augustu 2012. godine provjerili i ocijenili sve naše poslovne i upravljačke procese te donijeli jednoglasan zaključak da oni u potpunosti ispunjavaju zahtjeve navedenih normi. Norma ISO 9001 je međunarodna norma koja dotiče sve aspekte poslovnih procesa. Uvođenjem ISO 9001 i EN 15038 ne samo da organizacija rada i sam posao postaju u skladu s općeprihvaćenom međunarodnom normom, nego se, prije svega, klijentima organizacije koja ima certificirano poslovanje osigurava očekivani kvalitet usluge.

Za samu organizaciju, u ovom slučaju agenciju Profis, dobrobiti su višestruke: kroz proces certifikacije bolje smo upoznali svoje prednosti na bosanskohercegovačkom tržištu, ali i u regiji, kroz evaluaciju zadovoljstva klijenata vidjeli smo da naši klijenti očekuju usluge s velikim nivoom kvaliteta, koji kroz naše prijevode i dobijaju. Na kraju, ali jednako vrijedno: za naredni audit zacrtali smo si još veće ciljeve, još veće zadovoljstvo klijenata i veću regionalnu uključenost u evropskim i međunarodnim tenderima.

Za tu svrhu moramo biti u samom vrhu prevodilačkog posla u Bosni i Hercegovini, a naše su ankete i istraživanje tržišta pokazali da jesmo. Uvođenjem norme EN 15038 i izdavanjem certifikata koji glasi Usmeno i pismeno prevođenje, lektoriranje te prijevodi sudskih tumača Profis je jedina agencija za prevođenje u Bosni i Hercegovini koja posluje u skladu s navedenim prevodilačkim zahtjevima. Svojim klijentima stoga pružamo usluge koje su provjerene, svaki prijevod koji je rađen u našoj agenciji podliježe obavezi besplatnog lektoriranja, povjerljivost tretiranja podataka napisana je velikim slovima, a izvršenje poslova i pridržavanje zadatih rokova jedan je od naših glavnih stupova saradnje.

Ako želite kvalitetne, stručne i brze prijevode, u skladu s Vašim zahtjevima poslovanja, obratite se Agenciji za prevođenje Profis. Ne samo da smo certificirana agencija za prevođenje, nego smo apsolutno posvećeni svom poslu i klijentima. Želimo da svakim danom budemo sve prepoznatljiviji na bosanskohercegovačkom tržištu i u susjednim zemljama, gdje postoji potreba za prijevodima sa bosanskog, srpskog i hrvatskog jezika kao i prijevodima na ove jezike.

Agencija za prevođenje Profis potezom certificiranja pokazala je visoku opredijeljenost za evropske i međunarodne norme poslovanja i samim time smo postali najkonkurentnija agencija za prevođenje u Bosni i Hercegovini, koja je po svim aspektima rada i uvjetima poslovanja spremna za ulazak Bosne i Hercegovine u Evropsku uniju i saradnju s evropskim partnerima.

Nadamo se da će naši klijenti, kako stalni, tako i novi, osjetiti dodatno poboljšanje naših usluga usmenog i pismenog prevođenja, lektoriranja i prijevoda ovjerenih od sudskih tumača, te da ćemo i dalje zajedno koračati prema još većem uspjehu.

0